Munkaadóknak

Livita az álláskeresők és a munkaadók szolgálatában

Évtizedes tapasztalattal és folyamatosan fejlesztett szakmai háttérrel, hatékony, innovatív toborzási stratégiával stabil bástyaként támogatjuk üzleti partnereinket. Filozófiánk középpontjában maga az ember áll, számunkra nincs fontosabb, mint munkavállalóink megelégedettsége, a gondoskodás, biztonság, érzésének tudatosítása. Az esztergomi és környékbeli ipari parkok vállalkozásainak egyedi igényeire gyorsan és hatékonyan reagálunk a piac diktálta feltételek tükrében. Saját üzemeltetésű konyhánk munkavállalóink részére akár napi háromszori étkezést is biztosít. Saját tulajdonú szállásainkat folyamatosan fejlesztjük, apartmanjainkban kulturált körülmények között pihenhetnek dolgozóink.  

Központi iroda: 2500 Esztergom, Vörösmarty u. 13.

Esztergom belvárosában, 50 méterre a Bástya áruháztól, a Vörösmarty utca és a Petőfi utca kereszteződésénél található irodánk. Ügyfélszolgálatunk a Petőfi utca felől közelíthető meg. Az irodától 15 méterre található buszmegálló, ahol megáll a 11 és 111 jelzésű helyi-járat és a TESCO-járat.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Tájékoztatjuk, hogy a megadott személyes adatait az Ön által képviselt szervezet jogos érdekének érvényesítése érdekében kezeljük. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

Livita Group

Legyen Ön munkáltató, vagy munkavállaló, a legjobb helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Címünk

2500 Esztergom Vörösmarty utca 13. +36 1 447 7861 kapcsolat@livita.hu

Nyitvatartás

hétfő: 8:00-16:00
kedd: 8:00-16:00
szerda 8:00-16:00
csütörtök 8:00-16:00
péntek 8:00-12:00
szombat: zárva
vasárnap: zárva

Kövesd a Livitát!