Rólunk

Livita | munkahely és család

Filozófiánk középpontjában kezdetektől az ember áll és többszáz munkavállalónk ezt a mindennapokban is megtapasztalhatja. Dolgozóinknak nem csupán egy munkahelyet biztosítunk – ennél sokkal többet jelent a Livita-feeling. Mentorprogramunk a munkába lépés pillanatától biztosítja, hogy munkavállalóink ne csak munkahelyre, hanem otthonra is találjanak Esztergomban. Szállásfelelőseink és diszpécsereink a nap minden órájában elérhetőek, és legyen szó étkezésről, szállásról, pihenésről vagy sportról, teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden területen minden livitás „családtagnak”.

Folyamatos innováció

A Livita Group minden szektorban egyszerre képviseli ugyanazt a tulajdonosi szemléletet, amelynek fontos elemei a másként gondolkozás képessége, a megszokottól eltérő feladatmegoldás (out of box), a folyamatos útkeresés és a „minden mindig tovább fejleszthető” (LEAN) szemlélet. Munkatársaink motiváltságát mi sem jelzi jobban, minthogy szakmai kompetenciáikat folyamatosan fejlesztjük. Követjük a legmodernebb üzleti és gazdasági trendeket, mindig szem előtt tartva az ún. lean szemléletet. A Livita Group minden munkatársa számára alapvető fontosságú, hogy mindenki rutinszerűen vizsgálja munkaterületét és kiszűrje az értéket nem termelő folyamatokat. Az elmúlt években Esztergom gazdasági életének meghatározó tényezőjévé nőttünk és az értékteremtést folytatjuk a sport és kultúra területén is.

Társadalmi szerepvállalásunk

A Livita Group évek óta elkötelezett támogatója az esztergomi sport és kulturális életnek. Folyamatosan gondoskodunk a helyi sakk egyesület fiatal versenyzőiről. 2019-ben támogatói voltunk a Duna múzeum különleges, japán kultúrát bemutató tárlatának, melynek főszponzora a Magyar Suzuki volt.

 

A Livitánál komolyan vesszük a társadalmi felelősségvállalást, melynek keretein belül 2018-ban szegénysorsú gyermekek üdülését támogattuk. Emellett áldoztunk a cserkésszövetségre, de kapott segítséget tőlünk a Mozdulj Alapítvány és Gyermekmosoly Alapítvány is. 2019-ben a legnagyobb támogatott esemény a több ezer esztergomit mozgásra késztető Hídfutás támogatása volt. Emellett szponzorként állunk ki a feltörekvő esztergomi női kézilabda sport mellett. Szlogenünket hosszútávon is komolyan gondoljuk – mi „együtt futunk Esztergommal”.

Munkaadóknak

Álláskeresőknek

Munkásszállás

Livita Group

Legyen Ön munkáltató, vagy munkavállaló, a legjobb helyen jár. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Címünk

2500 Esztergom Vörösmarty utca 13. +36 1 447 7861 kapcsolat@livita.hu

Nyitvatartás

hétfő: 8:00-16:00
kedd: 8:00-16:00
szerda 8:00-16:00
csütörtök 8:00-16:00
péntek 8:00-12:00
szombat: zárva
vasárnap: zárva

Kövesd a Livitát!