munkaadoknak

Munkalehetőség Esztergomban!

Üdvözlünk a Livitánál! Ahhoz, hogy megtaláljuk Esztergom környékén a neked megfelelő munkát, a visszahívást kérek gombra kattintva add meg a telefonszámodat, és munkatársaink 24 órán belül keresni fognak munkanapokon a részletekkel kapcsolatban.
munkaadoknak
Kényelem, tisztaság, otthon

Kényelem, tisztaság, otthon

Rendszeresen karbantartott, igényes szállásainkon két, három ágyas szobákban biztosítjuk a pihenést munkavállalóink részére. Párban érkező munkavállalóink részére közös lakrészt biztosítunk. Szállóinkon ingyenes WIFI csatlakozást, mosási és főzési lehetőséget, hűtőszekrényt, valamint ingyen parkolást biztosítunk minden livitás dolgozónknak. Szállófelelőseink telefonon vagy személyesen bármikor elérhetőek és folyamatos éjszakai ügyeletet is biztosítunk. 

Szabadidő élményekkel

Szabadidő élményekkel

A Livita Groupnál a színvonalas szállás és étkeztetés mellett ügyelünk a munkavállalók szabadidejének hasznos és egészséges eltöltésében is. Többfordulós, egész éves focikupát szervezünk dolgozóinknak, a nagyobb szállásokon okostévékkel felszerelt pihenőszobák, pingpong lehetőség, csocsóasztalok és darts segítenek a kikapcsolódásban. Évente közösségi sporteseményeket szervezünk, karácsonykor és húsvétkor pedig együtt ünneplünk munkavállalóinkkal. Évente jutalmazzuk a hűségprogramban résztvevő munkavállalóinkat ajándékcsomaggal, de ezek mellett a Dunakanyar fővárosaként rengeteg programmal csábítja a város az itt élőket és az ide látogatókat. A Pilis gyönyörű túraútvonalakat kínál, melyek az aktív pihenéshez szükségesek. és sportpályák, konditermek is találhatók szép számmal 2 km-es körzeten belül.

LIVITA SIKERSZTORIK

Livita-sztorik Youtube sorozatunkban munkavállalóink mesélnek arról, ők hogyan kerültek Esztergomba, hogy élték meg a cégünkkel való első találkozást. Levente és még sokan mások mesélnek a körülményekről, lehetőségekről, és arról, ők miért döntöttek mellettünk. Ha érdekelnek a történetek, keresd a youtube-on is a Livitát!