munkaadoknak

Munkaerőkölcsönzés

A Livita-Dorta Kft. évtizedes tapasztalattal és folyamatosan fejlesztett szakmai háttérrel hatékony, valamint innovatív toborzási stratégiával erős bástyája üzleti partnereinek. Filozófiánk középpontjában maga az ember áll, és közel 900 munkavállalónk ezt a mindennapokban is megtapasztalhatja.
A Magyar Suzuki és az esztergomi ipar park vállalkozásainak egyedi igényeire gyorsan és hatékonyan reagálunk a piac diktálta feltételetek tükrében. A Livita Esztergom ipari életének meghatározó tényezőjévé nőtte ki magát az elmúlt években.
Ipari konyhánk mintegy 900 munkavállaló napi háromszori étkezését biztosítja felkészült szakácsaink segítségével. A Livita Convert közreműködésében nemrég készült el kertvárosi, 80 férőhelyes szállónk, melyet hamarosan egy minden igényt kielégítő újabb épület átadása követ.
Munkaadok szolg 02

Elérhetőségek

Központi iroda: 2500 Esztergom, Vörösmarty u. 13.

Esztergom belvárosában, 50 méterre a Bástya áruháztól, a Vörösmarty utca és a Petőfi utca kereszteződésénél található irodánk. Ügyfélszolgálatunk a Petőfi utca felől közelíthető meg. Az irodától 15 méterre található buszmegálló, ahol megáll a 11 és 111 jelzésű helyi-járat és a TESCO-járat.

Felutazóknak: 2500 Esztergom, Schweidel József u. 6.

Ha busszal érkeztél, akkor a vasútállomás felé kell indulni. A vasútállomást elérve a Suzuki gyár irányába menj tovább, egészen a Schweidel szállóig. Itt már várnak munkatársaink.

Email: kapcsolat@livita.hu

Tel.: +36703403202

Kapcsolattartó: Nagy Mihályné Anita, HR igazgató

munkaadoknak

Munkaerőkölcsönzés

Nagy Mihályné Anita, HR igazgató