munkaadoknak
Folyamatosan fejlődni - Livita Group

Folyamatosan fejlődni - Livita Group

Évtizedes tapasztalattal és folyamatosan fejlesztett szakmai háttérrel valamint hatékony és innovatív toborzási stratégiával stabil bástyaként támogatjuk üzleti partnereinket. Az esztergomi és környékbeli ipar parkok vállalkozásainak egyedi igényeire gyorsan a piac által diktált feltételetek tükrében. Filozófiánk középpontjában mindig az ember áll, és közel 900 munkavállalónk ezt a mindennapokban is megtapasztalhatja. 

A Livita Gastro Food Kft. modern üzemi konyháin 900 munkavállalónk napi háromszori étkezését biztosítjuk felkészült szakácsaink közreműködésével. 

2018-ban léptünk be az építőipari szegmensbe a Livita Convert Kft. révén. A kezdetben saját ingatlanok karbantartására létrehozott vállalkozás azóta ugrásszerű fejlődésen ment keresztül. A Livita Convert irányítása alatt nemrég készült el kertvárosi, 80 férőhelyes szállónk, melyet hamarosan egy újabb minden igényt kielégítő épület átadása követ. 

A Livita Group tagjaként a csoport minden cégének a GRID VISUAL Kft. készíti a marketing anyagokat, illetve kezeli a közösségi felületeket. Image filmek, reklámfilmek, rendezvény videók, videoklipek felvétele, vágása, szerkesztése a fő profilunk. Kreatív grafikusunk logók, arculatok, szórólapok, óriásplakátok, étlapok, online-offline és egyéb grafikai anyagok tervezésében segítheti vállalkozását.

A Livita Group minden szektorban egyszerre képviseli ugyanazt a tulajdonosi szemléletet, amelynek fontos elemei a másként gondolkozás képessége, a megszokottól eltérő feladatmegoldás (out of box), a folyamatos útkeresés és a „minden mindig tovább fejleszthető” szemlélet. Munkatársaink motiváltságát mi sem jelzi jobban, minthogy szakmai kompetenciáikat folyamatosan fejlesztjük. Követjük a legmodernebb üzleti és gazdasági trendeket, mindig szem előtt tartva az ún. lean szemléletet. A Livita Group minden munkatársa számára alapvető fontosságú, hogy mindenki rutinszerűen vizsgálja munkaterületét és kiszűrje az értéket nem termelő folyamatokat. Az elmúlt években Esztergom gazdasági életének meghatározó tényezőjévé nőttünk és az értékteremtést folytatjuk a sport és kultúra területén is.


Társadalmi szerepvállalásunk

Társadalmi szerepvállalásunk

A Livita Group évek óta elkötelezett támogatója az esztergomi sport és kulturális életnek. Folyamatosan gondoskodunk a helyi sakk egyesület fiatal versenyzőiről. 2019-ben részesei voltunk a Duna Múzeum különleges, japán kultúrát népszerűsítő időszaki tárlatának, melynek főtámogatója a Magyar Suzuki volt.

A Livitánál komolyan vesszük a társadalmi felelősségvállalást, melynek keretein belül 2018-ban szegénysorsú gyermekek üdülését támogattuk. Emellett áldoztunk a cserkésszövetségre, de kapott segítséget tőlünk a Mozdulj Alapítvány és Gyermekmosoly Alapítvány is. 2019-ben a legnagyobb dobásunk a több ezer esztergomit mozgásra késztető Hídfutás támogatása volt. Emellett szponzorként állunk ki a feltörekvő esztergomi női kézilabda sport mellett. Szlogenünket hosszútávon is komolyan gondoljuk - mi „együtt futunk Esztergommal”.